Vse za domovino!

h1 19.06.2012 ob 16:50

Pred nami je INTERNATIONAL CAMPUS – sejem, na katerem lahko predstaviš domovino. Zvečer pa se vse preseli v bližnji klub in se slavljenje držav nadaljuje do jutranjih ur. Vidite, kaj vse mora človek narediti za domovino!

Nas 5 Slovencev, ki smo tukaj v FFO, bomo Slovenijo predstavili na prav poseben način. Izviren, zabaven in s ciljem povečati turizem na domačih tleh. Povsem laično smo z digitalci posneli izjave naših dragih prijateljev, kaj vedo o Sloveniji in na koncu bomo zavrteli še promocijski video ter Slakonjo z njegovim Slovenia will win. Ta semenj je namreč tekmovanje in mi ciljamo na zmago :)

Kako bi vi predstavili Slovenijo? Kaj bi postavili na mizo? Dobro vprašanje, kajne, saj Slovenija je toliko različnih stvari.

Brez zastave ne gre! In brez obramboslovca, ki jo je prinesel s seboj pa še manj :)

Poleg omenjenega simbola bomo na naš štant položili še potico, štruklje (orehove in skutine – moja specialiteta – upam, da bodo uspeli – potrebni so še 30 min vroče vode, preden se lahko začnem hvalit), nekaj mesnih izdelkov in seveda domačih ŽGANIH PIJAČ (orehovec, borovničke, medica).

Jutri bomo zelo ponosni Slovenci in širili  ljubezen do naše države med prijatelje. To se mi zdi, da tako ali tako že ves čas počnemo. Tako lepo državo kot imamo, ni težko predstavljati, saj se dobro blago samo hvali, ali kako že gre pregovor.

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !