Ko se oči pripravljajo na poplavo

h1 15.07.2012 ob 08:58

Dobri stari pregovor se glasi: Vsega lušnega je enkrat konec. Tudi Erasmusa :(

Ko sem doma razmišljala, ali naj se sploh prijavim na izmenjavo ali ne, se mi je eno leto zdelo povsem predolgo. En semester bom pa že preživela, sem si mislila. Že takoj ko sem pršla v Nemčijo, sem ugotovila, da mi bo čas tekel zelo hitro, kot je tudi v navadi, kadar se imaš fino. Tukaj smo vsi od konca marca in v tem mesecu tudi vsi zapuščamo naš trenutni domek. Ti 4 meseci so nam spremenili življenje. Ta nova poznanstva pa ustvarila globoka prijateljstva. Slovo bo težko!

Začela se je faza poslovilnih večerij in rekov, zadnjič sem tukaj, zadnjič počnem tole in ono. Izmenjali smo si domače številke in si že V grobem preračunali mesece, kdaj se znova snidemo. Trenutno nam gredo mravljinci po telesu, že če samo pomislimo, da se bomo poslovili in ločili. Z nekaterimi se ne bomo videli nikoli več. Evropejci imamo bolj svetlo prihodnost :D a vseeno ne zagotovljeno. Seveda si vsak potihem želi domov, a pustiti ta svet, ki je prepogosto bil skoraj predober, da bi bil res, bo muka.

Zdaj moraliziram in stokam, ampak tako je. Naša misija v teh dneh je preživeti ves možen čas skupaj in ignorirati dejstvo, da se naša skupna avantura zaključuje.

4 Baski, Poljakanija, 1,5 Brazilca (pol Nemke) in 3 Slovenci smo najboljša ekipa!!

  • Share/Bookmark
 

1 komentar na “Ko se oči pripravljajo na poplavo”

  1. Saj ostaja FB, MSN,….. in se boste lahko vsaj virtualno še videli.


Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !