Javljam se po enem letu

h1 30.03.2013 ob 23:24

Že ves zadnji teden si vsak dan rečem, lansko leto tak čas sem pa … Stavek vedno končam z drugo razburljivo prigodo. Počutim se kot stara babica, ki nenehno obuja tiste dobre stare čase. Oh, včasih je blo lušno žvet, ja ja!!

Oh bilo je noro leto! Leto, ki me je toliko naučilo in izučilo. Erasmus mi je dal prijatelje. Ko se pogovarjam danes z njimi preko aplikacij, ki nam jih omogča moderna tehnologija, ni bistvene razlike v našem odnosu. Še vedno se lahko na solz nasmejimo in še vedno se vsi spominjamo naših internih štosov.

V ZDA imajo navado, da se najstniki odpravijo za leto dni po Evropi preden začnejo s študijem. To potovanje je namenjeno predvsem temu, da se najdejo v življenju. Povsem enak učinek je imel Erasmus name. Bil je dolg oddih, dopust pred tem, kar je življenje pripravilo zame.

Jutri je pred nami Velika noč. Lansko leto sem jo … wing wing, saj veste, kako se konča stavek :P

Pirhi pri nas

Pirhi 2013

Najbrž se vsi sprašujete, čemu tisti Jošt na srednini. Danes je prav poseben dan, saj je na svet privekal nov junak. Trenutno ga še nisem spoznala, a naj se mali pripravi, saj bo z mano imel veliko opravka!

Mali nadobudnež se že ves dan potika po moji glavi. Zanj se je življenje pravkar začelo. Pred njim je prazen list papirja, ki ga mora začeti izpolnjevat. Če mu česa ne privoščim je to, da bi se kasneje oziral nazaj in si rekel, oh ko bi le takrat naredil drugače.

In prav zato, se mu zahvaljujem, da me je spomnil na to. Začela sem s projketom, ki sem ga že davno opustila. Obujam stare wordove datoteke in zbiram pogum, da jih postavim pred nos kakšnega pomembneža.

Jošt, tebi pa želim vse najlepše in najboljše v življenju. Joči se in se smehljaj. Bodi radoveden in bodi vedoželen. Razvij se v osebo, ki bo spremenila svet.  Poljubček od “mrzle” tetke :*

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !